Pages

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, November 20, 2010

let's start new chapter ♥ ♥ ♥

assalamualaikum....

work-hard-quote-small.jpg (400×300)


alhamdulillah...selesai paper last for this semester....paper last yg soalannya mudah..tp pening utk dijawab...emmm for me la...quite easy actually...but at the moment...i blur for a seconds...

hbs ja exam...ada perjumpaan utk praktikal di Jewasih....y cannot find jewasih at google maps???
haha..xpa2..sok kita kan tau jugak jewasih tu mcm mana...hope everything gonna be fine ok? x mau pikir byk2 la...jgn sush hati..insyaALLAH...MOga ALLAH permudahkan urusan perjalanan k sana....urusan di sana juga dimudahkan...urusan pulang juga dimudahkan  AMIIN....

smoga kenangan terindah dan pengalamn yg bermakna dpt dikutip di sana....tiada satu pon yg d rancang utk keburukan..melainkan utk kebaikan kita di masa depan..

think positive..tu yg penting..awat nk risau n pikir benda2 yg buruk2 ja..sedangkan kita ada hak utk memilih yg mn baik dan buruk....insyaALLAH...ALLAH bersama kita jika kita ingt pada ALLAH..begitu sebaliknya..apapon smua kembali pada ALLAH...

so skrg...main game jap dl..nnt dh p praktikal xleh nk online..tenet xdak sana hehe....!!!~~~~bersbr lg la nmpknya...hehe

myspace_quote_poems14.gif (320×320)



2 comments:

saiyidatul said...

selamat berpraktikal kak tora:D

AinnalinaRamdzan said...

Salam perkenalan Siti Mastura,

Gud luck ye utk praktikal tu. Yea, it's true, think positive ya then u'll be positive. Stay true ya dear.

Neway, if ada kelapangan, jom singgah ke blog AnakDaraDen n be my follower. I da follow u. hehe

http://whenmyheart-speak.blogspot.com/

NAK REZEKI MURAH TAK?

LINKAGE~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email