Pages

Daisypath Anniversary tickers

Monday, January 27, 2014

~~ PUTERI KAMI DAH 2 BULAN~ ALHAMDULILLAH

~ASSALAMUALAIKUM WBT~

Alhamdulillah...syukur kepada Allah atas kesempatan waktu dan kelapangan masa yg diberikan utk update blog nie...setelah hmpir 3 bln x update disebbkan nk bersalin...nk berpantang dgn nak jaga baby yg comel ni..mmg xmenang tgn la nk menyambil bt post dlm blog ni..ni pun dh tertangguh berhari2...dok simpan dlm draft ja~

fasa baru ni mmg dirasakan sgt mencabar jati diri dan memrlukan kesabaran yang tinggi utk handle...subhanallah...moga ALLAH mmberiku kekuatan..kadang2 trasa lemah sgt bila berhadapan situasi yang x dpt nk dihandle..1st ujian bab menyusula..awai2 mmg xbrapa byk sgt la susu ni..mmg risau sgt..tertekan jugak dok risau zulaikha x kenyang ka apa...mmg dok doala byk2..huhu..smbil2 tu amik remedi homeopati utk tambah susu..alhamdulillah...ada hasilnya =) smpi x terminum dia...byk sgt hehe...
nak pam pon x sempat sbb mmg dia akan jaga kalau lapar =) xpayah kalut nk gerak hehe

mungkin sbb umoq dok muda lg...brasa xkena la dok terperap ja kat umah la niee..huwaa...kdg2 ok ja rasa...kdg2 mai gak feeling x puas ati..astaghfirullahalazim~ dok rasa nk kuaq berdua mcm awai2 dl...sweet sgt rasa time tu...aduh...yg tu la plg mencabar...dan sedang dlm proses mengatasi perasaan tu...ya ALLAH...kuatkan aku... aku yakin kehadiran zulaikha membawa 1001 rahmat dan keberkatan dlm rumah tangga kami in sha ALLAH...dia lah puteri dan penyeri hidup kami..~ <3 font="">

dengan kesempatan masa yg terluang mmg kena guna elok2 nak buat keja itu, keja ini...kalau x...mmg x dak masa sngguh...kalo bab tidoq lagila jgn nk mimpi bleh lena mcm dulu dah...sat2 kita yg dok terjaga..mmg alert sngguh...kdg tu dia jaga dlm tido pon p angkat..alih2 lena atas riba ja...dok ingt kot nak susu ~~ mmg best sgt...

yang penting kemanisan dlm menjaga anak dari bayi ni mmg byk...kita dpt lihat perkembgn dia dari hari ke hari...dh bleh baca tabiat dan feel dia..dh bleh hapai kehendak dia...dh bleh kontrol emosi bla ada yg xkena dgn dia...

~chak~

yang pasti mmg sejuk hati bila tgk muka anak nie...hilg sgala masalah =)
alhamdulillah~~
semoga menjadi anak yang solehah ye syg =)


No comments:

NAK REZEKI MURAH TAK?

LINKAGE~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email