Pages

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, September 25, 2013

~ Fasa Kehidupan Baru yang Dinanti~

~ASSALAMUALAIKUM
~

ALHAMDULILLAH....SYUKUR kepada Allah atas kurniaan nikmat dan rezeki yg terhingga kepada kita...
syukur atas nikmat masa lapang yg diberikan kepada kita...syukur atas nikmat sihat yg diberikan kepada kita, Alhamdulillah mudah2 an apa jua yg kita lakukan pada hari ni mendapat keberkatan dan rahmat dari NYA...


Lama dah x menaip dlm blog nie...asyik copy paste ja. hehe..~~ 
Alhamdulillah...baby dlm perut ni dah masuk 32 minggu...tngl lbh kurang sebulan lebih lg utk dia keluar menjalani kehidupan di dunia..semoga dia menjadi anak yg soleh dan taat pada perintah Allah Rasul dan ibu bapanya. Smoga aku dpt istiqomah dlm mendidik dan menjaganya insyAALLAH...sesungguhnya anak ini adalah anugerah, rezki, dan amanah yang telah diberi oleh Allah kepada kami...terima kasih Ya Allah...
mudah2 an urusanku dipermudahkanNYA =)

Semoga dengan kehadiran anak yg comel ini dpt mengeratkan dan mengukuhkan hubungan kami suami isteri
Semoga dengan kehadiran khalifah ini dpt meningkatkan keimanan dan ketaqwaan kami kepada ALLAH
INSYAALLAH

Semakin hari semakin berdebar rasa nk bersalin ni....smpi tido pon termimpi2...hehe... tapi memang xbleh nk bayang mcm mana perasaan ibu mengandung ni kecuali kita sendiri merasainya....terasa sronok bila ada pergerakan insan kecil dalam rahim kita...sgt teruja =)

Allah Maha Kuasa..Maha Besar...Subhanallah...

Semoga bayi ini sentiasa sihat dan dirahmati Allah selalu..~~ 
tak sabar nak jaga baby...sebelum ni dok tlg jaga anak menakan ja...sekarang merasa sndirila =)




OKAY setakat ni dulu celotehnya...nnt ada great news kita update lagi insyAALLAH~!~




3 comments:

aliashraf said...

Alhmdulillah. .

aliashraf said...

Ciksu pnjm akaun ali..hehe

SITI MASTURA said...

hehe...mn leh pnjm2...guna akaun sndirila ciksu hehe

NAK REZEKI MURAH TAK?

LINKAGE~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email