Pages

Daisypath Anniversary tickers

Monday, January 03, 2011

sharing is caring....

ASSALAMUALAIKUM...
ok..saja nak share subjek untuk sem 6, tahun 3...
  • PENGURUSAN & KESELAMATAN BAHAN TOKSIK - best tapi tough la kan...

  • KAWALAN DAN PENGURUSAN PENYAKIT TAK BERJANGKIT- best jugak tau pasai penyakit2 yang x berjangkit nie...tapi byk sgt topik takot tak tercover plak nnt...mntk2 dimudahkan la

  • LATIHAN INDUSTRI - utk praktikal sem nie
  • KAEDAH PENYELIDIKAN KESIHATAN- yang nie plak untuk tau mcm mana nak buat research, mcm mana nak mula,,macam mana nak collect data....mcm mana nak analisis data

  • KESELAMATAN MAKANAN UNTUK KESIHATAN PENGGUNA- yg ni pon best untk tau benda2 yg bleh mencemarkan makanan yg kita mkn...penyebab cirit birit dan keracunan makanan

  • ERGONOMIK- yg ni pon ok kot..pasai interaction antara kita dgn benda yg kita guna...mcm contoh kita guna lptop nie..ada cr dia...nak jaga tulang blakang kita...kita kena duduk tegak...tgn plak kna bg lurus utk menaip pa smua...hehe


1 comment:

saiyidatul said...

semoga berjaya:)
bagaimanakah tahap kesihatan
air di tasik fakulti kita??hihi

NAK REZEKI MURAH TAK?

LINKAGE~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email