Pages

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, December 11, 2010

jom tingkatkan trafik ke blog anda....

Tipsnya adalah seperti dibawah. Tips ni pun dapat dari page faizul aka duitmasyuk85 . Thank you untuk tips yang menarik ni.
Jom kita ramai-ramai blogger-blogger cuba trick kat bawah ni.

1 Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.

1. bℓog buðak χ-nakaℓ ♂

2. Cara hidup baru abad 21

3. Bila Aku Menulis Blog

4. ~ApekpunyaBlog~

5. My Big Family & Friends

6. ABCMILO

7. matdin (orang paling terkenal hehe…)

8. MSR @Blogger

9. tengku nizam

10. mizz shizu

11. Me & Myself V3

12. Blog Hanz

13. myvitrd

14. KL Urbanite

15. life is wonderful


PERATURAN!!!

1. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

2. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

3. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625


Kita sama-sama cuba jaya okk….
Selamat mencuba!!!


***Ingat…jangan menipu…tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafic yang banyak…

No comments:

NAK REZEKI MURAH TAK?

LINKAGE~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email