Pages

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, November 05, 2009

F.I.N.A.L.T.I.M.E.

AsSaLaMUalAIkum......

alhamdulillah,
dah lepas 2 paper dah. manusia dan alam sekitar dgn kesihatn komuniti dan pencemaran.
ari sabtu nie plak ada b.i. pg2 plak tu. hehe..slalunya mlm...30 soalan objektif.insyaALLAH xdak masalah kot. pastu plak....12 hb ngan 13hb. 14hb dh balik.yes2...x sabar heeheeh
alhamdulillah...
ak ditemani dgn insan yg ak pling syg...spjg masa...ak hanya dgnnya...kalo leh ak nak spent time ngan dia sorg ja....stiap masa dgn dia ckp bermakna...ak rasa ckp dekat sgt dgn dia..
ku doakan agar hubungan kami ni kekal smpi anak cucu......jgn letak hukum sesuka ati kat org lain...tu bukan keja kita tau...ALLAH dah tetapkan tu smua...yg tu penting...
emmm.....
duit ak hbs sbb beli mknn ja tau...xdak pon p perabis duit tang lain tau....
hehehe...
ak bahagia
ak gembira
ya ALLAH
kekalkan kebahagiaan yg aku kecapi nie ya ALLAH...
berilah aku peluang untuk menyayangi dirinya...
AKU SYGKAN DIA YA ALLAH.....

emo love !! Pictures, Images and Photoslove listen to your heart Pictures, Images and Photos

No comments:

NAK REZEKI MURAH TAK?

LINKAGE~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email